2010. március 29., hétfő

Steven Taylor távozik a nyáron?



A hírek szerint Steven Taylor a Carroll-lal történt incidens után nem kíván a St James’ Parkban maradni, így a nyáron nagy valószínűséggel távozik – írják néhány brit lapban.

A 24 éves védő és a fiatal támadó incidensének részleteit senki sem tudja pontosan továbbra sem. Csak gyanítani lehet, mi van a háttérben, pénz (fizetésbeli különbség) vagy esetleg nő volt a kiváltó ok. Persze ez már nem is lényeges, hiszen megtörtént a dolog, nem véletlenül feküdt Steven Taylor két napot is kórházban, ahol törött állkapcsával kezelték és Andy Carroll sem véletlen jelent meg bekötött kézzel nemrégiben egy koncerten Manchesterben. A legnagyobb kérdés már csak az, hogy melyik játékos marad Newcastleben, mert az eléggé elképzelhetetlen, hogy egy ilyen balhé után simán mennek majd tovább a dolgok.

…a keselyűk már megjelentek. Egyes hírek szerint több premierligás klub is élénken figyeli mi fog történni a Szarkáknál. Már volt olyan újság is, amely tudni vélte, hogy az Aston Villa, Fulham, Birmingham City és az Everton is lecsapna, amennyiben Steven Taylor nem kíván maradni a Tyne-parti alakulatnál. Mert állítólag nem akar maradni – írják a brit lapok.

Taylornak mivel már csak 14 hónap van hátra a szerződéséből, ezért ha pénzt akarnak belőle látni akkor nyáron lépni kell. Sokan azért is tartják valószínűbbnek, hogy a védő fog távozni és Carroll pedig maradni, mert utóbbi a keddi Doncaster ellen bajnokin pályára lépett, ezzel is kinyilvánítva, hogy Hughton melyik játékost preferálja igazán.

Mindenesetre bármelyikük is távozik az nagy veszteség lesz a Szarkák számára, hiszen két olyan játékosról van szó, akiknek gyerekkoruk óta a Newcastle a kedvenc csapatuk. Ott nőttek fel, ott nevelkedtek, többször is elmondták mindent megtesznek a csapatért. A korábbi hírek szerint a klubon nem múlik a dolog, hiszen amint lehet leülnének tárgyalni a szerződéseikről.

Ide kapcsolódó hír, hogy állítólag a Bristol elleni múlt szombati mérkőzés előestjén Joey Barton és Fabrice Pancrate is összeszólalkozott valamin, de erről még annyi információ sincs, mint a Taylor-Carroll afférról.

Forrás: http://championshipfan.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése