2010. március 29., hétfő

Beharangozó: Newcastle – Nottingham | Stream



Időpont: 2010. március 29. hétfő 20:45
Helyszín: sportsdirect.com @ St James’ Park
Játékvezető: Alan Wiley
TV & Rádió: Sport2 2045 ÉLŐ, Stream, Rádió

Csapatok

A Szarkáknál reménykednek abban, hogy a spanyol José Enrique vállalni tudja a játékot a Forest ellen. Alan Smith, Shola Ameobi és Peter Lovenkrands visszatértek sérülésükből, tehát Hughton bármelyiküket bevetheti. Kádár Tamás legutóbb végig a pályán volt és az elfogultabbnak mondható szurkolók közül sokan a meccs legjobbjának választották a Doncaster ellen. Ám ettől függetlenül nagy valószínűséggel a kéztöréséből visszatérő Mike Williamson fog játszani helyette.

A Forestnél James Perch bokasérülése okoz némi problémát, de nem esélytelen, hogy a mérkőzésre felépül. Joel Lynch a combjával bajlódott korábban, de a padra akár ő is leülhet majd.

Meccs előzetes

Igazi rangadóra van kilátás hétfő este, hiszen az első fogadja a harmadikat, ráadásul a hazaiaknak van miért visszavágniuk, ugyanis fordított szereposztásban a Forest 1:0-ra győzött még október közepén a City Groundon.

A Nottingham abból a szempontból nem jó előjelekkel készül a mostani összecsapásra, hogy míg hazai pályán zsinórban 12 mérkőzést győztesként vívtak meg, addig idegenben egymás után hatszor kikaptak. A City Groundtól távol legutóbb éppen a másik nagy riválissal szemben arattak sikert még januárban, amikor is a Hawthornsban 3:1-re verték a WBA-t.

A Newcastle ezzel szemben hazai pályán még nem kapott ki a St James’ Parkban, amióta a másodosztályban szerepelnek. Amennyiben ma győzelmet aratnak, abban az esetben 13 pontra távolodnának el a Foresttől, úgy hogy egy meccsel kevesebbet játszottak, azaz már kézzel fogható közelségbe kerülne a biztos feljutás számukra.

Mindkét csapat győzelemmel hangolt a derbire, a NUFC a Doncastert verte idegenben, a Forest pedig hazai pályán a Crystal Palace-t.

Forrás: http://championshipfan.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése