2010. március 17., szerda

Newcastle United - Scunthorpe




Időpont: 2010. március 17. szerda 20:45
Helyszín: spotsdirect.com @ St James’ Park
Játékvezető: Phil Crossley
TV & Rádió: ÉLŐ rádiós közvetítés

Csapatok

A Newcastle csapatánál remélik, hogy a szombaton kényszerűségből lecserélt Coloccini az esti mérkőzésre már rendbe jön és bevethető állapotban lesz. Alan Smith még továbbra is küzd bokasérülésével, azonban Jose Enrique és Wayne Routledge már a kezdőben is szóhoz juthat a Scunthorpe ellen. Joey Barton a héten már egy tartalék bajnokin szóhoz jutott, de visszatérésére ma nem lehet számítani.

A Vas csapatkapitánya Cliff Byrne most fogja elkezdeni öt mérkőzésre szóló eltiltását, amely az Ipswich ellen beszedett szezonbeli harmadik piros lapjának köszönhető. Rob Jones és a sokoldalú Andrew Wright játéka bizonytalan.
Meccs előzetes

A Szarkák jelenleg vezetik a tabellát, hat mérkőzés óta veretlenek, ráadásul az utóbbi időben kezdett a játékuk sokkal magabiztosabb lenni. Hazai mérkőzéseiken zsinórban ötöt megnyertek mostanában, és ha ezt szerdán növelni tudják akkor 2004 óta az első alkalom lesz, hogy ilyen sorozatot tudhatnak magukénak a St James’ Parkban.

A Scunthorpe ezzel szemben a kiesőzónába csúszott vissza gyenge formájának köszönhetően, legutóbbi négy idegenbeli meccsét elvesztette Nigel Adkins legénysége, ami szintén nem mellettük szól. Októberi 2:1-es sikerük a Szarkák ellen a szezon fénypontja volt, azóta nem sok babér termett a számukra és nagy valószínűséggel ma sem fog javulni a helyzet. A Vas utoljára a Barnsley ellen örülhetett győzelemnek, míg idegenben január végén tudták felülmúlni vendéglátóikat (QPR).

Forrás: http://championshipfan.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése