2010. március 4., csütörtök

Shearer figyelmeztette Carroll-t



A Szarkák élő legendája Alan Shearer egy nemrégiben adott nyilatkozatában kiemelten foglalkozott az ifjú Andy Carroll-lal.

Shearer elmondta, ha Carroll akarja a Newcastlenél a kilences mezt, akkor azért meg kell dolgoznia, emellett pedig arra is kitért, hogy a támadónak a pályán kívül életében is mielőbb rendet kelle tennie.

“Egyáltalán nem rajtam áll, hogy megmondjam ki legyen a következő kilences. Ha ő szeretné, akkor azt magának kell mondogatnia és persze kimenni és bizonyítani, hogy érdemes rá.”

“Természetesen nagy esélye van rá. Rajta áll csak, hogy akarja-e azt. Most kezdte igazán karrierjét. Még csak 20 éves és abban a csapatban játszik, amelynek kölyökként szurkolt.”

“Nagyon tehetséges és még mindig tud hova fejlődni.”

“Ez az első szezonja, hogy állandó csapattag. Úgy néz ki jövőre visszajutnak a Premier League-be, az még jobb szezonja lehet.” – nyilatkozta Shearer.

Majd néhány jó tanácsot intézett Carroll felé, hogy mire is kell figyelnie a jövőben. Shearer külön kiemelte, hogy a pályán kívüli mutatványaiból visszább kellene vennie.

“Van egy-két randa dolog, amit a pályán kívül tett. De persze mindenki követ el hibákat, én nem ítélem el ezért.”

“Senki sem tökéletes, az ember megbánhatja, amit elkövetett, de folyamatosan nem lehet ilyeneket csinálni.” – folytatta Shearer.

Carroll ellen jelenleg is eljárás folyik, egy éjszakai szórakozóhelyen történt incidens miatt.

Carroll tegnap tagja volt annak az Angol U21-es válogatottnak, amely a doncaster-i Keepmoat Arena-ban kikapott a görögök korosztályos csapatától 2:1-re.

Forrás: http://championshipfan.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése