2010. március 15., hétfő

Nolan az év játékosa a ligában



A Newcastle United középpályását Kevin Nolan-t választották a Football League legjobb játékosának ebben szezonban.

Vasárnap este egy Londonban megrendezett gálaesten hirdették ki az eredményeket, melyen több száz résztvevő jelent meg, klubtulajdonosok, befektetők, játékosok, edzők egyaránt. Az est legrangosabb díját Kevin Nolan kapta, akit 50 Football League-ben játszó futballista közül találtak a legjobbnak a szakértők. A 27 éves ex-boltoni középpályás idén kiváló formában játszott, nagy szerepe van a Szarkák menetelésében is, ráadásul már most 13 gólnál tart. Nolan a WBA-s Graham Dorrans-et és a Forest hálóőrét Lee Camp-et előzte meg a szavazáson.

“Nagyon örülök, hogy én kaptam a díjat. Meg szeretném köszönni a csapattársaimnak, az edzőmnek Chris Hughtonnak, a szakmai stábnak, a szurkolóknak és nem utolsó sorban a családomnak. Jó lesz hazavinni és nézni a lányomat, ahogy szaladgál majd vele a házban.” – mondta beszédében a díj nyertese.

A gálaesten további elismeréseket osztottak ki, így Jermaine Beckford (Leeds United) a League One, míg Craig Dawson (Rochdale) a League Two idei legjobb játékosa lett. A fiatalok között a Crystal Palace 18 esztendős védője, Nathaniel Clyne szerezte meg az elsőséget, a Forest-es Paul Anderson és Southampton szélsője Adam Lallana előtt.

Forrás: http://championshipfan.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése