2010. március 31., szerda

Hughton – Shola úgy fejezheti be az idényt, ahogy kezdte


A Szarkák mestere a hétfői meccs hősével, Shola Ameobival kapcsolatban elmondta, nagy örül a játékos visszatérésének.

Chris Hughton reméli, hogy a hétfőn győztes találatot és egy kiváló asszisztot jegyző támadója hasonlóan fejezi be a szezont, mint ahogy elkezdte azt. Shola öt gólt rúgott még augusztusban, mielőtt lesérült volna, majd amikor decemberben visszatért ismét szerzett hármat . Szerencsétlenségére ekkor meg a térdével akadtak problémái, amely miatt e hét hétfőig nem is játszhatott. A Nottingham elleni rangadón a sérült Andy Carroll helyére állt be a második félidő elején, majd két villanásával el is döntötte a találkozó kimenetelét.

“Elég nagy baj volt neki és nekünk is, hogy a szezon nagy részében nem tudott játszani.”

“Mindenki láthatta, hogy amikor szerepelt akkor rugdosta a gólokat, ráadásul eddig több alkalommal talált be a szezon során, mint ahányszor kezdő volt.”

“Hétfőn ismét láthattuk milyen jó befejező – Ez Shola, egy remek befejező!”

“Most van esélye, hogy úgy fejezze be a szezont, mint ahogyan azt elkezdte a nyáron.”

“Tele van energiával és nagyon elszánt.”

“Örülök, hogy újra köztünk van, mert ő egy nagyon jó karakter, aki nagyon népszerű a srácok és a személyzet között is.” – méltatta Hughton a nigériai születésű játékost.

Ameboi 1999 óta több mint 250 alkalommal öltötte magára a Szarkák mezét, ezen idő alatt pedig közel 60 gólt rúgott. Az idei szezonban a több hónapos kihagyásai ellenére 14 meccsen lépett pályára és kilenc gólig jutott.

Forrás: http://championshipfan.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése