2010. március 20., szombat

Bristol City - Newcatle United



Időpont: 2010. március 20. szombat 18:20
Helyszín: Ashton Gate
Játékvezető: Andy D’Urso
TV & Rádió: ÉLŐ közvetítések

Csapatok

A Bristol bizonyosan nem számíthat Jama Campbell-Ryce-ra, aki sárga lapjai miatti eltiltását tölti éppen, viszont a kölcsön-támadó Stefan Maierhofen debütálhat a mérkőzésen.

A Newcastle legnagyobb gondja, hogy Peter Lovenkrands, aki legutóbbi három bajnokiján mindig betalált, a héten összeszedett egy bokasérülést, így biztosan nem számíthat rá Hughton mester. A dám mellett Alan Smith is a bokájával bajlódik, amiért ő is kihagyja a vendégjátékot.

Meccs előzetes

A Bristolnál a héten megváltak a négy és fél éve posztján lévő Gary Johnson menedzsertől, helyét korábbi segédje Keith Millen vette át ideiglenesen. A beugró szakembernek nem lesz könnyű feladata hiszen első mérkőzésén máris a kiváló formában lévő listavezető ellen kell kivezényelnie rossz passzban lévő együttesét. A Bristol utóbbi időben mutatott formája eléggé siralmas, 12 mérkőzésen mindössze két alkalommal tudtak győzni, ennek köszönhetően pedig már csak hét pontra vannak a kiesést jelentő 22. helytől.

A Szarkák ezzel szemben remek sorozatot tudhatnak magukénak, utoljára a Derby otthonában kaptak ki még február elején, azóta hét mérkőzésükből ötöt megnyertek, kettőt pedig döntetlenre hoztak. A hét közepén a Scunthorpe ellen magabiztos 3:0-ás sikert könyvelhettek el Hughtonék, míg ellenfelük a kiesés elől menekülő Plymouth-tól szenvedett vereséget.

Forrás: http://championshipfan.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése