2010. március 14., vasárnap

Hughton elégedett az egy ponttal





A Szarkák menedzsere a Middlesbrough elleni 2:2-es döntetlennel végződő bajnoki után elárulta, hogy elégedett a megszerzett egy ponttal, majd kiemelte csapata tartását.

Az 51 éves szakembernek főhetett a feje a mérkőzés kezdete előtt, hiszen a januárban érkezett Williamson eltörte a kezét, így a Coloccini – Hall párossal kellett kezdenie középen. Ötven perc játék után újabb csapás érte a bekk sort, az argentin sérülés miatt cserét kért, ezért az addig a bal szélen futballozó Kádár Tamásnak kellett behúzódnia középre Hall mellé. Hughton kiemelte, annak ellenére, hogy ennyire megtépázott védősorral kellett végigjátszania együttesének a Tyne-Tees derbit, ez a döntetlen egy szép eredmény volt.

“A tény, hogy idegenben 2:1-re égtünk, és a védelmünk igencsak tartalékos volt, úgyhogy a 2:2-es végeredménnyel elégedettek lehetünk.”

“A mérkőzés fordulatos volt – az első félidőben és a másodikban is voltak jó időszakaik.”

“Nagyon jól zártuk a mérkőzést, bár nem érdemeltünk volna győzelmet, a végén mégis majdnem megszereztük azt.”

“Örülök, mert rászolgáltunk az egy pontra.”

“Nagyon jó a Middlesbrough. Mi egy olyan csapatot fogtunk meg, amely nagy fölényben játszott.”

“Sokkal összeszokottabbak, mint voltak korábban. A menedzser sok új, ám jó képességű labdarúgót hozott. Nagyon jó időszakaik voltak a meccsen.”

“Nekünk is voltak jó pillanataink. Véleményem szerint jól kezdtük a mérkőzést és jól is fejeztük be.” – így Hughton.

A Szarkák legközelebb szerdán a Scunthorpe ellen lépnek pályára, és reményeik szerint addigra megjavul Coloccini is, akire nagy szükség lenne, ugyanis Williamsonnak minimum három-négy hetet muszáj lesz kihagynia.

Forrás: http://championshipfan.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése