2010. március 11., csütörtök

Hughton – Kádár remekül végezte a dolgát szombaton




A Szarkák mestere ismét dicsérte fiatal magyar játékosát Kádár Tamást, aki a hétvégi találkozón csereként beállva nem okozott csalódást, sőt kifejezetten jól teljesített.

A 19 esztendős háromszoros U21-es válogatott játékosnak nagy esélye volt, hogy akár kezdőként lépjen pályára a Barnsley elleni bajnokin, ám Hughton akkor a sérüléséből éppen hogy csak felépült José Enrique-nek szavazott bizalmat. A spanyol játékos a 33. percig bírta a pályán, ezt követően cserét kért és a helyére állt be Kádár. A magyar bekk végig magas színvonalon futballozott, amely Hughtonból is kicsalt egy kis dicséretet.

“Tamás remekül dolgozott, amikor csereként be kellett állnia a Barnsley ellen. Jól kezelte a labdákat és ha szükség volt rá, minden probléma nélkül kivágta azt.”

“Még mindig nagyon fiatal, aki folyamatosan tanulja a játékot, de ahhoz már most kétség sem fér, hogy nagyon tehetséges játékos.”

“”Elvileg belső védő lenne, de mint láthattuk nagyon jól teljesített a baloldali bekk pozíciójában is.” – dicsérte az egykori ZTE játékost Hughton.

Kádár hétvégi játékával immáron 10. alkalommal szerepelt ebben a szezonban a Szarkák együttesében, amelyből haton kezdőként kapott lehetőséget. Most nagy esélye van, hogy a hétvégi Middlesbrough elleni Tyne-Tees derbin növelje ezt a számot, de persze Hughtontól láttuk már, hogy végül teljesen máshogy dönt, mint azt a meccs előtt nyilatkozza. Tamás mellett, amennyiben Enrique nem lesz bevethető állapotban, Ryan Taylor is elboldogul a baloldali hátvéd szerepkörében.

Forrás: http://championshipfan.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése