2010. április 3., szombat

Peterborough – Newcastle | Rádió - Frissítve


Championship 41. forduló

Időpont: 2010. április 3. szombat 16:00
Helyszín: London Road
Időjárás: borult, felhős, gyenge záporok
Játékvezető: Mark Haywood
TV & Rádió: Rádió

A Peterborough ismét számolhat kölcsöntámadójára Liam Dickinsonra, miután felépült térdsérüléséből. A szélső Chris Whelpdale, és a rekord összegért igazolt Ryan Bennett, továbbá a védő Craig Morgan, mindhárman a bokájukkal bajlódnak, ezért nem bevethetőek.

A Szarkáknál Andy Carroll játéka továbbra is bizonytalan. Chris Hughton a támadóval kapcsolatban elmondta, nem szeretne kockáztatni, úgyhogy lehet csak a hétfői Sheffield United elleni meccsen veti be a Nottingham elleni meccs óta a bokáját fájlaló játékost. Jó hír viszont a Newcastlenek, hogy Alan Smith hosszú kihagyás után visszatérhet. A fekete-fehérek sérült listáját immáron csak Fitz Hall és Steven Taylor alkotják. A magyar védő Kádár Tamás legutóbb nem jutott szóhoz, valószínű ma is maximum csereként vetheti be őt a menedzser.
Meccs előzetes

A Newcastle akár már ebben a fordulóban kivívhatja a biztos feljutást, amennyiben nyerni tud a London Roadon, a Forest pedig kikap a Bristol otthonában. De míg a Szarkák már a biztos feljutást érhetik el ebben a körben, addig vendéglátóik éppen most pottyanhatnak ki a League One-ba, ha veszítenek és a Watford, Wednesday páros győzni tud.

Az esélyesebb abszolút a Newcastle csapata, elég ha azt veszi az ember, hogy az utolsó fogadja az elsőt. Ráadásul a Peterborough négy meccs óta képtelen nyerni, míg a Szarkák 10 mérkőzés óta veretlenek és az idényben is mindössze négyszer kaptak ki.

Forrás: championshipfan.hu

A kezdő csapatok:

Peterborough: Joe Lewis (c), Kerrea Gilbert, Gabriel Zakuani, Charlie Lee, Liam Dickinson, Lee Frecklington, Tommy Rowe, Sergio Torres, Dominic Green, Scott Griffiths, Exodus Geohaghon
Subs: Craig Mackail-Smith, James McKeown, Jamie Day, Danny Mills, Ryan Bennett, Josh Simpson, Reuben Reid

Newcastle United: Steve Harper, Danny Simpson, Fabricio Coloccini, Mike Williamson, Jose Enrique, Fabrice Pancrate, Kevin Nolan, Alan Smith (c), Joey Barton, Leon Best, Shola Ameobi
Subs: Tim Krul, Tamás Kadár, Peter Lovenkrands, Nicky Butt, Wayne Routledge, Jonas Gutierrez, Ryan Taylor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése